hurra hurra hurrra hurrrrrrraaa...

 

Idag är alltså den stora dagen, min födelsedag...tventytre år gammal blir man då=)

Känns bra, iof har jag trott sen förra året att jag vart 23 så nu får jag väl tro att jag är 24 tills nästa oktober nr 26=)

 

När vi vakna i morse kändes de som vilken tisdag som helst, så vi tände faktiskt ett ljus med äppelpajsdoft till frukosten. Det ledde till att de kändes som jag hade en lite av Pippi Långstrump födelsedag, ni vet (hoppas jag) när hon sitter själv med sin apa och häst, sjunger en sväng för sig själv och hurrar högt... jag satt med min apa och hund...haha, nejdå, med mitt barn och hund. Han kan iof vara lite som en apa ibland och knorre är ungefär i samma viktklass som en häst. Jag sjöng och hurra högt för mig sjlv iaf, och eftersom Pippi vart nöjd och glad av det så bidde även jag det=)

 

......

 

Efter de satt vi oss vid datan, då jäddrar insåg jag att de var min fössledaj, över 40 hälsningar och i samma veva dundra de in en massa SMS. Fan va glad man kan bli av ordet grattis, är väl mest av att folk ens orkar engagera sig i att skriva till lilla mig som gör mig så glad...TACK TACK allihopa. Ni är Guld.

 

Födelsedagen fortsatte i vanlig tisdags anda men en kort promenix, knorres små fossingar frös som sjutton efter en liten stund så vi gick till jobbet och skrev under lönerapport och grejjer.

Pappa berätta av vi troligast ska få tillökning i familjen Carlssons Glas, skoj som fan. Bara att hoppas att de är en framåt person med skinn på näsan, kan behövas där kan jag säga..=)

 

EFter de tågade vi till morsan och syrran som väntade på lurre. Vart en fira mig lunch nya stadsträgårn. Undra hur längesen det var hela vår familj va samlad utan några andra och speciellt undrar jag om vi 4 någonsin vart ute och ätit ihop... riktigt lajbanstrevligt iaf. Viggo var ju såklart med också, men han är ju av mitt kött och blod så han räknas in i den familjen med=)

 

Han gav btw av ett gud-va-skoj-att-jag-har-en-smaskig-macka-skrik så en tant vid bordet bredvid nästan satte i halsen, sen börja hon skratta och prata med viggs. Han vet hur man ska charma medelålders damer han.=)

 

 

Nu sitter vi i lyan hos mamma och degar, funderar på att ta ett skumbad och vänta på att farsgubben hans ska sluta så vi kan gå en sväng å handla och åka hem å käka smat mysa lite med en film som jag då självklart dagen till ära får välja=)

 

.......

 

Imorrn kommer mummycrew ut till buschen...nice, de ska bjudas på chokladbollar och maränger, om de fortfarande håller måttet. sen ska jag väl hitta på nån form av smoothie eller nå tänkte jag.=)

 

 

over and out....

 


1 dag kvar..

Imorrn is mi birtdiy...yihhhiii...

eller yhii vet jag inte, den kommer jag ju spendera ensam med viggo i fortet varmsätra, dock är de alltid en viss myskänsla att fylla år. Skka kanske tända mig ett lju snär vi käka frukost=)

 

Igår firade jag iaf min födelsedag.

Började med att jag var först uppe som vanligt, nere och käka frukost när de kom in två grabbar..en liten och en stor med 1 paket och en finfin "ja må ho leva" version. Precis när de lämnat över paket kutade de ut ur köket och körde om samma grej igen....och igen... fick alltså 3 paket och 3 "ja må ho leva"...har faktiskt filmat de med mobilen....hahhaa....söta och nyvakna var de iaf sådär halv 7 på söndagsmorronen.


...Efter de var de dags att ta på sig lite av de mer seriösa kläderna och känslan, hipp som happ hade klockan blitt 9,30 och vi lämnat Viggo hos morsan och gått till mäklarns kontor. Här skulle de skrivas huspapper.
Sagt och gjort, en timme senare med en skön och en småstressad klump i magen gick vi och de "nya" ägarna av varmsätra ut från mällarn och NU VAR´E KLARRT. svart på vitt om inget krånglar framöver eller ändras så flyttar vi den 17 januari. Vart har vi inte en aning om än, det kan bli en mycket märklig 1årsdag för lillgrabben som fyller 15e...men men, det kan inte hjälpas....
NU är de bara att lägga i ännu en husväxel och leta leta leta....:/




EFter att vi hämtat viggo for vi hemåt, potatismos och korv fixades, IKKE PULVERMOS...;)

Grabbarna tog sig nån timmes vila medan jag bakade ihop 17 scones och städade undervåningen.
Klockan vart halv 3 och de första gästerna dundrade in...paket paket=)
sconesen in i ugnen och klockan blev 3...
Resten kom, med paket paket=)


JAg som får lite småpanik när de är mkt folk fick visst överdrivet mkt att göra i köket medan alla fikade och minglade:P
Så smög mig in i ett hörn och hade paketöppning.
FIck massa superbra grejor, allt jag lyckats komma på att jag önskat mig...plus mer bra grejjor.


TACK SOM FASN ALLIHOPA.


 

av Viggo fick jag denna silverring.

Han hade tillochmed graverat in en text på finska som betyder "Världens bästa Viggo".

HIhihi, gulligt av han, om än lite egenkärt;P

 

......

 

Viggo Btw underhöll och roade gästerna för fulla muggar i vardagsrummet, visade hur grym han var på sin polisbil och på sin trä-älg. Sebbe fotade massa bilder på honom och knorre, loooking forward att få några av dessa mailade till mig...=)

 

..........

 

Efter allt kalasande städade jag undan så slog vi oss ner för en rejäl tvkväll med lite vickning eller hur de stavas. ett par chokladbollar och varma mackor fick de bli, har ändå huuuur mkt kvar som helst...men de blir smaskens nu under veckan. Hoppas mummycrew kommer hit och käkar upp de sista på onsdag=)

 

Lägger in en liten viktnotis för er nyfikna.

Sen jag verkligen satte ordentligt seriös fart med viktökningen har jag kämpat mig uppåt 2,7 kg på ett par veckor.

Ganska nöjd samtidigt som de såklart är relativt jobbigt att trycka i sig. Nu väger jag som jag själv vill göra medan danne vill att jag trycker upp mig 2 kg till. De brukar komma ett par kg vid jul, så vid nyår väger jag nog så SAMTLIGA som lägger sig i är nöjda:P

Bra va...

 

.....

 

Nu ska jag ge viggs en ny blöja och lite gröt sen vette tusan vad vi ska göra, men nått lär vi väl hitta på för att få dagen att gå....förslag gärna..






over and out...


3 dagar...

I ytterliggare 3 dagar är jag 22 bast... frågan är hur jag ska passa på att leva dessa dagar för att sen kliva ännu ett årsteg upp på vuxenstegen... När man är 23 får man ju åka helgkryssningar och grejjer, ojojojoj så vuxet...haha

Jag tror iaaf att mina sista 3 22års dagar kommer se lite såhär ut:

idag:

Busa med Viggs och Knorre

Gå på husvisning

Svänga ner en sväng på stan med la familia

baka chokladbollar och maränger

softa med mat, chips och tv

 

imorrn:

Skriva papper på vårt hus med nya köparna

laga nån smarrig lunch eller testa sushi-haket

Göra MASSA scones

vara sprallig tills klockan blir 3 och gästerna kommer

Fira mig med släkten=)

diska och kolla ensam mamma söker

 

.............ungefär sådär skulle jag tippa att de blir... kanske smyger in sig en liten födelsedagswhiskey också, är man väl värd??=)

Jag hittar nästan bara fördelar med att fylla 23. man kanske kommer få rynkor kring ögonen och håret börjar anta en lite gråaktig ton. Men tänk vad alla kommer ta mig som mer mogen och seriös när jag stoltserar som 23åring.

nån på gatan kanske kommer och frågar:

"-Hur gammal är du?

-Jag, höhöhö...23 sörru.

-OJ, är du 23. Då kan jag verkligen anförtro dig med denna avancerade fråga..."

.....hihihi....

 

 

SOm ni märker är jag ganska flummig idag, vet inte varför... kan va för att jag hade lite för mkt socker på min fil i morse eller nå...eller för att jag börjar bli lite smått nervös inför allt med hus-försäljning och hus-hittande.

De som ska köpa vårat hus (om de inte blir ändring i sista sekunden) vill ju in så fort som möjligt, vilket ledde till småpanik hos oss här omdan. Men vi sa 3 månader och de godtog det, så nu är de bara att sätta rejäl fart om vi ska hitta nå som vi tror vi ska trivas i=)

.............

 

Nu lite om den stora pricken över I´t i mitt liv, Viccie-Bananen-Viggo:

Stackars kraken är lite förkylld, inget som hindrar han från att vara vaken och i hyperaktivt tillstånd som vanligt hela dagarna men han missa sitt babysim i torsdags och vi vill inte riktigt springa runt för mkt utomhus när de är 2 stadiga snorsträngar under hans lilla nos hela tin.


Igår dock, vet jag inte om han var i nå förkylningstrans eller om han bara flumma. Nu ska ni får se en bild på en inte fullt lika söt som vanloigt viggs. Måste ändå visa er. Såhär satt han i kanske 5 min och bara stirra med sin skorpa i handen. Fastna med blicken utan att blinka.
Ni kanske inte alls tycker de äre minsta skoj, men jag garvar som fasn och det är ju min blogg så..he:







hihihihi...



nej, toan väntar på sitt morronbesök och sen ska knorre få sig en liten kissvända runt huset.
Håll tummarna nu att huset vi ska kolla på idag gillas och blir vårt, blir och blir...att vi köper´t:P




over and out...


"Mamma"



(LillaViggo ca 2 dagar med mosterposter...inte så Lilla längre)


Han sa mamma....fattar ni han sa det...M-A-M-M-A med lite gurgliga inslag. Men de kundes inte ta misste på´t.

Som jag längtat, är väl typ 1 månad sen han börja säga pappa nu, eller ja pappapapapa brukar de bli.

Varför kunde han itne börja säga det samtidigt, har ju nästan knäckt mitt stackars hjärta när han itne sagt mamma.

Men nu är allt glömt och förlåtet....hihi...

HAN SA MAMMA....yhiiiiiiiiiihooooooo..mitt hjärta gör frivolter av lycka=)

...Nu är de bara "ge mamma en puss" som ska sitta sen är han 100% mysgodkänd=)

Nu är han bara 95% mysgodkänd, iochmed att han väljer att slita tag i min läpp och i mitt hår istället för att pussas, ja ibland trycker han in sin lilla tumme i min näsa också, inte jättemysigt:P

 

...................


Redan igår bestämde jag mig (oavsett väder) för att tvinga mig själv kvar i huset hela dage, är alldeles för dålig på det.
Som tur var ösregnade de redan i 6 klippet när jag gick upp och ville inte sluta på hela dagen...visst visst, de duggade bara lite grann ett par ggr men nu var de bestämt att vi skulle vara inne och hemma hela dagen så då var vi det.


Redan efter vällingen vid halv 7 gick vi ner till köket och startade matprojekt, jag var redan då rastlös...haha.


Fram till kanske klockan 10, med grötavbrott och kissa knorre avbrott höll jag och viggo på med mat till honom.
Han öppnade samtliga köksskåp kanske 40 ggr medan jag snodde ihop:

6 portioner:
Potatismos med lax och ärtor,
samt rotfrukts/grönsakspuré

och

6 portioner:
fullkornsspaghetti med kyckling och vitlök,
samt rotfrukts/grönsakspuré

....


vi testade en av laxportinerna på lunchen, så jäddrans gott de var tydligen, han käka och käka och käka..utan att vända sig å leta efter knorre en endaste gång...kors i taket.


På eftermiddagen (12,15) höll jag på att springa ur mina kläder av brist på saker att göra.
Så jag och viggo bakade grekiskt lantbröd...vart även de skitbra=)


...när de var klarrt så unnade vi oss en riktig tjejfilm, samt en mackbuffé av det nygräddade brödet;P

det var "the holiday" och ett par avsnitt av sunes jul innan köket ropade på ännu ett besök.
Eftersom allt vi kokat ihop hittills blitt så lyckats så snodde vi ihop en "farmor Ankas Chokladkaka" också, den vart tammetusan helt perfekt, så nu har jag och danne smaskat i oss halva...
tur att de bara var en provkaka inför söndagens kalas=)



....Riktigt duktiga måste jag säga att vi vart idag iaf, sen vad ni tycker skiter jag i för jag och viggo är toknöjda iaf=)


imorrn känner vi båda dock att vi måste hitta på nå, kan bli en tur till IKEA och köpa nytt påslakansätt till lillis..
Eller kanske bara in till sala och leta efter ett där...


Sen på Onsdagskvällen ska jag och Danne på HLR-bebis kurs som öppna förskolan fixar.
Känns bra att få höra hur man ska göra om det skulle bli kris nångång men hur skrämmande är inte tanken på att dessa kunskaper NÅNSIN ska komma till användning...ghhaaaa...:/







........



Ajja,,,, Nu ska det slå på´s en film till och somna till.
Ska blogga mer om hus och grejjer om ett par dagar då jag hoppas att de närmat sig ett avslut=)





Over and out...







pjhuuuuu...

Äntligen söndag igen...

Denna monstervecka är över och jag känner för första sekunderna den här veckan att jag har tid över att sätta mig och blogga lite...

Egentligen kanske jag borde städa lite lite igen, eftersom de som var på visning i vårt hus igår måste ha vart ute efter att skite ner lite. Hade dratt in stegar och grejjer, så jädra smutsigt överallt, men men...de ville väl kolla noga. SÅ pass nog att de har haft sönder ena haken till våran balkongdörr..hmm...stånk och stön. Varför inte öppna båda hakarna istället för att öppna ena och sen skjuta upp dörren så det nedersta går sönder...??
Nej nu ska jag inte vara sån... kanske jag skrämmer bort dem om det läser, hehe.
De som var intresserade efter första visningen har nu iaf vart här och kollat sina andragånger och haft med sig föräldrar och så.. de är fortfarande intresserade=) yhheeey.. så nästa vecka kan bli väldigt intressant då vi hoppas på ett avslut i denna sälja hus-affär=)
SÅ fortsätt hålla era tummar och tår en vecka till..:)



.......


Jag kommer knappt ihåg vad jag och min lilla familj har pysslat med mer än att städat den senaste veckan..
vet att de inte blitt mycket till träning eller så iaf, stackars lilla knorre som knappt fått nån ordentlig promenix på heeeeela veckan. det måste bli skärpning med det redan idag. Får bli en familjesväng när temperaturen traskat upp ett par grader..


.......



För danne har de juh förresten vart en ganska stor vecka, höll på att glömma att han började sitt nya jobb i måndags...





I måndags breddes de lite extra goda mackor och sen åkte nya munderingen på och off to FÖ byggnads var han...
Hade gått kanonbra och han jobba med en riktigt hyvens kille/karl tydligen. skapligt nöjd var han när han 10 över 4 istället för 20 över 5 kom hem på eftermiddagen. Viggo som annars brukar äta precis när danne kommer hem fatta inte om han skulle bli hungrig redan kl 10 över 4 eller inte, men nu har även han börja förstå att pappsilappsen kommer hem MYCKET tidigare om dagarna...tjohhhi..=)


Appropå jobb, så jobbade ju både jag och danne i fredags...Alltså var de första av många dagar mamma var barnvakt heeela dagen, hade gått kanon de med. Dem hade setat å fika massor, gått en sväng på stan och lekt med de nya leksakerna viggos mormor Lotta köpt på Buskul=)
Kändes bra att de gått finemang, för hon ska vara barnvakt en dag i veckan fram tills Viggo börjar dagis:)
Nästa vecka blir de måndag, veckan efter de fredag, veckan efter de måndag osv osv...
Alltså jobbar jag varannan måndag och varannan fredag. Skönt att iaf kunna komma iväg från bebisvardagen en dag i veckan..=)


............


NÄsta appropågrej blir Buskul..
Buskul har haft utförsäljning denna vecka eftersom de ska byta lokaler, så jag passa på att springa dit på lunchen i fredags. Inhandlade ett par hörselkåpor åt lillbananen. Har både mamma och pappa Peltor-kåpor lär väl grabbilabben också ha ett par. Det var tyvärr rosa och jag som är sådär hyper traditionell när de gäller färger fick vika mig denna gång, var ju ändå 45% rabatt på dem.


Allt klär ju som tur är en skönhet...;)

 



Han tyckte dem var riktigt roliga ibörjan innan han förstod att vi fortfarande pratade med honom utan att han hörde vad vi sa, då slets dem av och han försökte äta upp dem...haha



.......




Jag och Viggo var ut en sväng till Möklinta i veckan. Hälsade på Lilla Philip och mamma Linda.
Vi skulle svänga av vägen mot roshyttan vid 2 postlådor och en container, tror ni vi såg dem eller..
nix pix.. vi brände förbi ett par km innan vi tyckte  att vi nog åkt för långt, sen stannna vi och skulle ringa linda. Då hade vi stannat på vägen vi skulle in på, precis bredvid containern... hur blind får man bli egentligen..:P

Vi kom iaf fram tillslut och fick se både de nya huset, elller de var nytt för mig som inte kommit iväg och hälsat på tidigare och den nya lilla familjemedlemmen.
Han var så söt... inte sådär bebisig som många bebisar kan vara utan verkligen söt=)

Philip som är ett rikigt nattdjur och vaken hela nätterna passade på att sova hela tiden vi var där, men han hämnades nog bara. för de gjorde viggo första gngn linda var och hälsade på här med..hehe.

Riktigt trevligt att få träffa dem iaf, och jag hoppas de blir oftare...så säger jag jämt, men jag ska tammefasn hålla det nu och höra av mig oftare=)






Viggo visade sin bästa sida genom att härja runt överallt och rycka i alla sladdar och lådor i deras kök...

Linda hoppades att philip snabbt växte upp och blev så som viggo i Härjnivå medan jag önskade att Viggo ibland kunde tagga ner och myssova sådär i famnen som philip...hehe..


.................



Vad har mer hänt då...

Jo. Babysimet i torsdags var avslutningssimmet för nivå 2, så Viggo fick sitt andra diplom i livet, inte utan att man blir rörd i ögat... så gulligt när de små krabaterna lär sig mer och mer i vattnet. i torsdags fick han även testa att glida runt i en flytväst, tyckte de var jättekul å putta iväg honom så han flöt iväg som en båt i bassängen...



Nästa vecka börjar nivå 3... blir alltså snabbt räknat den 17e babysimslektionen=)

Gud va tiden går fort....




...........



Igår fick jag även lite tid för mig själv för första gng  på så jäddrans länge kändes de som..
Jag hade hela veckan laddat för en springtur eller sjuhelsikkes promenix men motivationen gick helt ur mig när jag väl fick tillfälle. Ska bli orning och redan på allt vad matvanor och motion heter nästa vecka. DÅ ska de lagas både barnmat och mat till oss, inge sånthär leva-på-mackor-och-skräpmat-slarv som de blivit denna vecka bara för de vart så stressigt..

Iaf, igår....då tog jag först ett bad hos i mamma och pappas tass-badkar.. råkade överkonsumera badskumsflaskan så det var skum tammetusan överallt...men de var skojsigt.. efter de tog jag en varm dusch. vet inte varför jag både duscha och bada, kändes som rikitgt lyx iaf...haha..
När jag väl var så ren som jag bara kunde bli orkade jag inte svetta ner mig genom att springa så gick en sväng på stan med joanna istället. Köpte Baby Mocasines eller hur tusingen de stavas och en fusk-olle till viggo samt en jeansskjorta till mig själv..



Efter den svängen var jag så mätt på ensamtid att jag han börja sakna min lilla familj, som tur var kom de och hämtade mig och vi käka mat från salakebab sen åkte vi till natti och köpte godis sen bara brutalsofta vi i soffan tills vi somna vid sådär 21,30....hahhaa, vilka party-animals=)






Här är viggo i sitt spjälsäng-fängelse...
dumma mamma tänker han nog...:P




over and out




3 visningar...

Hej hopp...

Nu äre helg igen, bara det att det är en liiiiite skönare och mer avslappnad helg än föregående.

då var de tokröjning inför visning och städades högt och lågt..

NU är visningen avklarad och vi har tillochmed hunnit vara på 2 själva.

 

Våran visning då först och främst.

Vi flydde huset tidigt, jag till jobbet och gansterfamiljen till farfar sen på babysim..

kl 18 var de då dags, bil på bil hade rullat in och när de en timme senare var slut hade 12 sällskap vart in och knatat runt i våra rum. Vilken skum känsla egentligen men roligt som tusan att de kom så många.

Mäklaren ska kolla intresse och sånt hos dem på måndag så lite nervöst är de fortfarande men de lovar ju gott iaf=)

 

Vi själva är ju som förståerligt nog ute efter nytt boende så vi pallra oss iväg på 2 visningar i den gånga veckan. en idag och en nån annan dag, kommer tusningen inte ihåg vilken dag. antingen måndags, tisdags eller kanske onsdags...hhmm var nog i onsdags.

Ett hus bidde vi mäkta imponerad av och jag gilla läget, storleken...planlösningen...ja pretty much allt utom kanske vissa tapetval...men de är ju inge problem för en annan som har tapetserat om den häringa villan;P

Det andra var vi skepptiska till redan innan och de vart inte så mkt bättre sen heller. Mäklaren på det huset skulle dessutom behöva nå hårt uppkört nånstans plus en trevlighetskurs...vilken jävla subba.. men men, hon skulle väl förhoppningsvis inte flytta med om man köpte huset...hehe.

Det var dock för stort kände vi, lite fukt hade de vart härochdär och ganska mkt att göra för att känna sig hemma, så skippar nog det...

 

...................

 

Ska försöka koppla bort husfunderingar och skit tills på måndag när mäklarn ringer, för min hjärna blir snart överkokt...:)

 

....................

 

Tar lite andra grejs som hänt istället..

Viggo har blitt en helt crazy stor kille, jag var lagom smart och matade han med mellis medan knorre höll på å leka med viggs, vart ju kladd överallt..ajja. det var lite gulligt. men iaf, efter de skulle jag försöka få lillbananen att sova,så la han i sin säng sen gick jag och satt mig framför datan. kolla in efter ett par minuter, inte fasn sov han heller. nej, då har han ställt sig upp och står och käkar på sängkanten...ÖVERLYCKLIG över sin prestation...hahaha.

 







...........


Jag gör även tappra försök att ge viggo vanlig hederlig havregrynsgröt för att spara lite cash och för att de vore smidigt om vi käka samma frulle men de går sådär, oavsett vad jag blandar i så är de jättekul att spotta ut det, gärna på sina och Mina kläder...
Efter lååångt försök gav jag upp och gav ahn youghurt med blåbär, brukar han gilla. det gjorde han imorse med men nu hade han ju kommit på hur kul det var att spotta ut och göra pruttljud med så de fortsatte han med. undra hur mkt frukost knorre på golvet fick i sig jämfört med viggo som satt i stolen...

ajja, gullig som få är han när han käkar iaf...






Smart drag av mig att låta pyamasen vara på....NOT:P


...........



en sista grej innan jag går ner och börjar med maten..


Jag har nytt rekord på patiens Harpan...
tror pappa har 58 sek, jävla skit vad omöjligt det verkade att slå för ett tag sen.
Men nu så, knappar jag in...se själva...
OJOJOJJOJOJOJOJJOJojojojoj....=)







over and out...



visning....






VISNING IDAG TORSDAG: VARMSÄTRA 18,00-19,00



Länk finns lite längre ner=)


kanelmåndagsbulle..




Idag äre kanelbullens dag, det måste betyda att vi ska åka in till stan och fika tycker jag. får se vad min lilla liga tycker om det.
Vi är ju nämligen hemma Allihopa idag imorrn och på onsdag, sen jobbar jag tors fre....härligt.. eller ja, effektivt hoppas jag att de blir iaf. Vi har ju visning på TORSDAG, glöm inte de. Kom ooch kika, kl 18,00=)
Vi har dock lite småfix kvar, eller de ska plockas ut ur förrådet och städas, är egentligen inte så mkt att göra men de tenderar att ta lite tid med en viss crazyboy som nu har fått nya leksaker som han härjar runt på.



För vi tog en sväng till västerås i lördags, jag skulle försöka hitta lite kläder att ha i höstrusket.. jag kammade som vanligt noll och danne som ikke skulle handla nå köpte 2 skjortor...haha, inge ovanligt att han köper fast jag ska..kan bero på att jag är så jävla kräsen och alltid vill hitta nå som jag inte brukar ha på mig, sen konstaterar jag att jag ändå aldrig kommer använda det och så köper jag inget..hehe..
skulle man kolla min garderob så består den typ av, svarta och vita linnen, blå jeans och svarta, gråa och mörkblå tröjor, gärna munktröjor....:P


Ajja, iaf, det hör även till vanligheten att om jag inte köper nå till mig själv brukar jag shoppa loss åt den som absolut inte behöver men som verkligen brukar uppskattat ändå...nämligen viggs..=)
i lördags inhandlades en Bobbycar till honom, givetvis en blå polisvariant...så jäddra störtskön=) och han älskar den, han har tillochmed tagit sig framåt på den själv utan att vi behövt hålla i´n...fattarni vad han växer fort. var inte länge sen man stod med filmkameran i högsta hugg och försökte fånga premiärrullningen. nu är de fullt shjåå att blockera kökslådor med slevar och springa å fånga han när han är påväg mot hundmaten eller eluttagen..haha.


 

..Att vi lyckades lura med danne till västerås var nog mest för att vi mutade med en sväng till tillbega för att kika när hans lag lirade sista seriematchen mot just tillberga. vart tyvärr pisk men de stannar i 5an nästa år så det var ju bra ändå.=)

Viggo som ville åka hemåt ungefär i halvtid vart kvartbingad en kvart till men då protesterade han genom att skita väääldigt illaluktande i sin blöja så då packa vi ihop och drog hemåt.

Hemma väntade en lugn tv kväll som slutade med att jag käka över 1 kg lösgodis...usch så illa jag mådde..vart liksom lite toooo much, men de var gott så länge de vara. men så illa jag mådde, nog nån form av omvänd sockerchock för jag tokslockna i soffan med viggs vid 9 tiden, haha...vilka partypoopers.:P

 

............

 


Söndagen var en dag av rensning och jobbklädertvätt...fasiken vad de kan samlas skit i jobbyxor, mängder av grus över hela golven blev det...men men, fram med dammsugis och sen var de fixat och kläderna nästan som nya=)
pappa var även ut och tömde källaren på deras sista grejjor och städa av lite, kanonis...
Nu är kärran full av pryttlar som ska till returen, så vi sitter och väntar på att den ska öppna, sen blire hårdkörning till a la åtevinningsplace ett par vändor och sen städning. Imorrn kommer dem och besiktar kåken och på torsdag äre visning. På fredag kommer sotaren och rensar lite i rören inför vintereldandet, sen äre fritt fram för er att köpa detta slott=)



...........



Avslutar med ett par bilder spec. för min mormor (babbsan) som får tårar i ögonen så fort viggs är lite småsöt på nån bild.. och dessa 2 gillar jag stenhårt...så vasegooo...:






här är lillbananen på fotboll i tillberga iförd sin spritt nya herrnilsson (pipp) mössa, yheey







påväg till babysimmet i torsdags, då är man såhär glad när han snart ska fånga och tugga på skrutten:)




over and out...


my fingris...

Det är så härligt med kyla, i love it... eller ja till viss gräns.
Tycker de är mysigt att få skrapa rutan på morgon och ta på sig långglajjer och grejjer, de där med sommarn och alla dess avkläddhet, badkläddhet och nakekläddhet är inte riktigt min grej...
Me like bävernylonoveraller, raggsockor och underställ=)


men imorse ska jag ändå spy lite galla över kylan.
Började med lite kaffe på jobbet innan vi skulle iväg och sätta dörrar ute vid nya bilia.
jag var kissnödig innan vi åkte men visste att pelle skulle dra vid 10 så 3 timmar kunde jag väl hålla mig.
så off we go..valde solsidan första 2 dörrarna. Men sen då, vart fan tog den sköna kylan vägen..
som på ett poff var den förvandlad till förbannelsekyla som fullständigt dödade allt vad känsel i fingrar och fötter hette. lutade mig ner efter lite skruv och en ca 1 meter lång snorsträng dök ner från min näsa....burrrrrr vad jag frös. att dörrarna stod ute från början gjorde inte saken bättre...men men..
Kissnödigheten då???
Jodå, fick sitta inne och klunka kaffe och käka lite munkar innan jag hade tinat så pass att jag kunde knäppa upp brallerna..
Nu har jag åkt runt på lite missions i bilen med full värme, så ordningen återställd..men fy tusan en stund där var jag illa ute...hehehe...:P







dagens räddare i nöden..=)



.............


Nu är de lunch, sen full fart med lite markisgrunkor och sådär.
efter de ska jag möta upp mina grabbar och käka skräpmat, det är väl de alla svenssons gör en fredag=)
skräpmat och idol:P
Vi är denna fredag inga undantag...



...........



Ska här också utfärda en varning för mitt lilla monster till son, hans små tandsibissingar är livsfarliga...
igår försökte jag som vanligt utan vidare resultat) med "kan mamma få en puss"...
det som händer oftast är att jag brukar få mig ett par örfilar av han sen ska han försöka äta upp mig istället, igår fick han tag i min underläpp, så nu har jag ett litet sött bitmärke där...hehe

tror jag ska lägga enr de där, han har starkt bevisat att pussas med mamma inte är hans grej..:P



...Sen måste jag även berätta en ganska söt grej danne gjorde imorse. Viggo hade visst sovit klarrt där vid 4 tiden imorse och jag som inte somnar förrän vid 1-2 på nätterna orkade inte vara vaken till mer än 5. så bad danne försöka trötta ut viggo... och klockan 6 när jag slumrat en timme, gick jag ner. hittade de båda två utslagna framför tv´n och i köket stod det kaffe och kokta ägg till mig...vare inte snällt så säg.=)



nu ska de lusläsas allehanda (igen) sen jobba sista rycket...







over and out...


RSS 2.0