fjällvandring forts..

Nu har lillsyrran äntligen fått tummen ur arslet och lagt upp bilderna från sin kamera på datan...snabbt som blixten var jag där och roffa åt mig dem=)


så nu kommer de utlovade bilderna från fjälltopparna...:


Kankse ska varna känsliga tittare för en hel del oseriösa bilder...mest joanna som flummar:P







jag hittar här nå finfint gruskorn på stigen, det var ganska ovanligt med grus här uppe så det granskades noggrant, mamma var även hon nyfiken=)






jag vet inte riktigt vad morsan hittade på här, tror tanken va att de skulle se så mysigt ut att gotta sig i ljungen. jag å andra sidan tycker mer de ser ut som ett rop på hjälp=)







joanna visar här hur man tar upp vatten i en kåsa, för er som inte visste..:P








Finns de nå snyggingar på berget??!?....hmm, nehepps.









smyyger....









cooooolingar...







-Är det en björn därborta???
-nej, det är en gubbe som kryper ut ur en buske (fan va rädd jag blev)!!







Jag nöjer mig IKKE med att vara lika högt upp på berget som alla andra, tar de helt enkelt till en helt egen nivå:P





som avslutning bjuds de på en faktiskt seriöst uppställd bild som vi tänkte rama in, men efter att joanna konstaterat att hon och mamma flummar åt varsitt håll och nyss har kastat sig ner i gräset och att jag tror jag är en björnunge så försvann allt fint i bilden...hehe




Hoppas vi snart kommer åpp till fjälls för lite mer spatsering, var härligt värre...:)

 

.......

 

 

Igår vart äntligen den blåa bilen borta, nu har vi bara tre kvar...eller ja 2,5. Amazonen är ju bara en stekarbil som just nu står avställd i väntan på sommaren=)

Var ett ritkigt stressmoment som försvann kan jag säga. Idag kanske viggs får nå fint när morsan fick ett litet klirr i kassan=)

 

 

..................

 

 

För er som är insatta i Mellberg (katten) projektet, så kan jag berätta att mamma hittade ett nytt hem åt honom utanför krylbo...

har fått rapport därifrån och det går jättebra för han. Värmer hela mig att han kommit till nån som har tid att gosa med honom, det tar emot att säga men jag har absolut inte haft tid med honom...

Men som sagt, nu verkar han ha fått det kanonis...

 







......




Nu ska vi försöka styra upp dagen, haft en chillipilli morron. Nu ska jag försöka lyckas duscha, brukar vara allt annat än lätt med viggs härjande runt i badrummet, sen ska vi kolla hur de funkar på öppna förskolan med agnes och Nils. efter det en liten fika, sen hem igen för att lämna viggo. För jag ska åka ut till möklinta och hälsa på viggos nyaste polare, lilla phillip som föddes den 23 september...gud va spännande...=)



over and out...


het som fan..

Ja, inte jag alltså...jag är nog lika het som en isglass men mitt bloggskrivande glöder ju till tusen.

2 inlägget idag.

Bara för jag har en s.k hemmadag idag, sånna som mitt rastlösa psyke egentligen inte pallar, har dock lyckats hålla mig innanför husets dörrar heeeela dagen..utom nr vi kissa knorring.

men nu pallar jag knappt mer, så sitter redan ombytt för en löpsväng...är väl typ 2-3 veckor sen jag kom iväg å träna nu känns de som...har vart så mkt att dona med att varken jag eller danne har hunnit iväg, men nu jävlar. har kolhydratladdat med makkisar så jag borde palla en hel mil, kommer nog mer realistiskt ca 2 varv i spåret innan jag faller ihop i benhinnekramper...återstår att se. 1 mil kommer jag iaf inte springa, är för rastlös för det...HAHAHA.

jag är ju dum i huvudet, men jag klarar bara av att springa ett tag innan jag behöver komma på nå annat att göra, brukar få för mig att tävla med mig själv. typ att jag ska hinna till en viss sten innan en bil kommer ifatt mig eller att jag måste hoppa jämnfota över nån gren...m.m.

Om jag satte videokamera på mig när jag sprang kunde ni få lite underhållning...men det bjuder jag IKKE på.:P

 






ajja....


jag har ju inte lagt ut så mkt bilder på Viggs som jag brukar, vet att de är fler som bor låååångväga härifrån som är så nypikna på viggs och hans utveckling...
de 2 små gaddar han har i munnen är närmast omöjliga att få på bild så det får ni klara er utan men ni får ett hopplock andra (knäppta idag)







vet inte vem som fixas hans frilla idag men glad är han=)





....









kvalitetstid med väääärldens bästa pippi lingli..:)






over and out...


svampinjoner...

" En svart natt på 1000 cc, kom körande precis vid en ravin,
men jag va snabb å hann slänga mig av men den turen hade inte min vän därbak"

 

Den här låten av WillmerX hade jag på hjärnan hela natten när Viggo höll mig vaken. Tror den symboliserade min sömn som ramla rakt ner i ravinen medan jag själv fick ligga kvar i sängen med näsblod och grejjer..

Japp min lillbanan åker snart dit för mammamisshandel. Han nyps och bits..(mest gulligt) men att skalla mig kl 3 på natten, så det forsar blod i typ 1 timme, det är respektlöst... han fick indragen efterrätt som straff...hahaha. nejdå det är klart han inte fick  men de är ibland svårt att försöka vara glad när blodet rinner ögonen svider och viggo bara vrider och snurrar och är hur pigg som helst, när en själv bara vill sova.

Ska väl inte sticka under stolen med att just i natt hade jag behövt sova pga sömnfrånvaro natten innan.

Somna nämligen 3 då och gick upp 6, denna gång helt självvalt men ändå, trött får man väl vara.

Anledningen då var min partypingla till lillsyrra och hennes polare som lurade med mig ut på krogen. Jag har inte vart ut på närmare 3 år och absolut inte konsumera "stora" mängder alkohol på lika länge.

 


...så jäddrans stora mängder vet jag inte om de behövdes heller. Jag hade iaf skitskoj och dansade nog precis lika stelt och fult som jag alltid gjort, vem fan bryr sig.:P 
Dagen efter mådde jag DOCK inte som jag alltid gjort efter en blöt kväll, googla lite på de där. Stod att hur man reagerar på alkohol efter man fött barn och grejjer kan ändra sig, och det vill jag lova att de har.
Mådde som ett utskitet päron rent utsagt...men men...wtf, det var de värt. idag är jag ju i toppform igen=)


.............



För att andas lite frisk luft så drog vi ut och plocka svamp, läser ju dagligen hur folk plockar korgvis med svamp i salaskogarna....nu är jag medlem av korgplockningsgänget. Vi fick ihop 1 hel stor korg....yheeeeey... och med lite havregrädde och höstmys-krydda kokade jag ihop de klockrenaste svampmackorna ever igår.=)







kolla bara, lovely=)



.................



I lördags var de även marken i sala, japp jag skriver marken oavsett vad insändarskribentet i salaallehanda tycker att de heter. Marken marken marken, det är rätt för mig.
Jag och joanna traska ett varv och köpte remmar samt ett bar skitmysiga Älgskinnstossor till viggs. han får hålla sig undan om ett par veckor när älgjakten börjar så ingen hund dyker ner i vagnen och smaskar upp hans små tåsingar..:p


Sen hittade vi även på en mössa för 19 spänn till han (inte på marken men i gallerian), hahah, den är så ful på han att han blir söt...se själva.=)






tror vi skickar han på nå bobb-åkar läger när han är runt 4, kan väl inte bli annat än så, eller jo förresten, kanske vattenpolo lirare...dem ser väl typ ut sådär dem också...hihihi..



................



ajja, dagen idag spenderas i tv-soffan typ, jag är rastlös till tusen men hittar inte på nå å göra. skulle va skoj å baka nått men försök göra det med gansterknorre och monsterviggs i vaket tillstånd..Omöjligt.
Vi får la hyra en film eller nå och försöka ta igen ett par timmar sömn. jag lär väl inte somna men förhoppningsvis kan lillbananen slumra till lite.



ikväll är de ny omgång av halvåtta hos mig, yheeey, måndagens höjdpunkt nu när idol börjar bli trist. bara de första veckorna med uttagningar som är underhållning tycker jag...men sitter nog lika klistrad där vid 8 ändå..:P




hojj hojj...


ps. imorrn ska jag klippa mig igen...undra sa flundran hur!??!? får ingen fason på frillan nu, är för långt mitt på skallen, men vill ändå ha kvar längden i nacken samtidigt som de skulle va grymt att raka över öronen...jaja, anna får luska ut nå bra..annars blir de till att köpa en skön mössa att bära frånochmed nu..




over and out


bollen rullar...

Nu är husbollen i rullning... mäklarn va här igår och fota för glatta livet. komplimangerna om huset gick glödheta och han tycker de ska bli lajbans skoj att hjälp oss med huset. Känns som han är riktigt bra och seriös, vill verkligen att vi ska va nöjda med allt han skriver om huset och sådär, så igår kontrollera vi, granska, la till lite kommentarer hämtade ur våra hjärtan och sen godkände vi och VIPPS så va skylten uppspikad på kåken, annonsen i allehanda imorse och huset ute på hemnet.... ghaa. Nervös man blir....ju närmare det kommer en visning.

Visningen kommer ske den 7 oktober, ser fram emot dem med 2 klumpar i magen, en fullproppad med nervositet och nyfikenhet och en fullproppad med spänning och framtidsvisioner...nu är de på G, härligt.

Huset är så fint på bilderna och givetvis lika fint i verkligheten, bara de att det är svårt att tänka så när man lullar omkrinvg i det. vart en helt annan sak att se de på print, då insåg vi att det är ett kanonhus vi bor i... önskar jag kunde vinna på lotto (krävs kanske att man spelar de) och kunde lyfta upp huset från marken i varmsätra och plutta ner det inne i stan, gud så smidigt det skulle vara. Absolut inge fel på att bo här ute, rena rama idyllen. Bara jag som verkligen vill in till citypulsen...hehe, salas citypuls vill säga. Och dit är vi förhoppningsvis på g nu. Skänt när viggs börjar dagis och danne börjar jobba i stan...jag jobbar ju redan där.=)



Här kommer iaf länken till la playa Varmsätra, klicka, njut och KÖP;)




http://www.hemnet.se/beskrivning/905297?r=3




Där får ni bl.a. se hur barnrummet blidde när de vart helt klarrt, inser att jag inte har lagt ut bild på det ens..hehe.




............


Ajja, nog om hussnack för ett tag, anar att de blir en hel del sånt framöver..:P


Som ni kasnke märkte var jag inte på mitt bästa humör sist jag skrev, eller jo mitt bästa skithumör iof.
Idag är jag iaf desto gladare och kommer inte nöta om vikt och tjat. Efter den här veckans stress och bilkrångel så vill jag bara vara positiv....


Så here we go:



Jobbet går kanon, har haft underbara 2 dagar, vart jävligt lökig i armhålorna idag när de var så jäddra kvavt bara men de är smällar man får ta. har iaf haft skoj och inte fått en skruvdragare i pannan som förra veckan...hehe..



Med viggs går allting kanoners också, han har börja sovit i eget rum, japp ni läste så rätt. JAG, morsan mathilda som för nåra månader sen fortfarande ville ha han bredvid mig i sängen har börjat lägga han i egna djungelrummet. Han snusar så gott därinne och sen hämtar vi honom för morgonvällingen så han och knorre får mysas lite.
Han har haft en riktig bajsvecka också, är väl tänderna i kombination med allt smuts han stoppar i munnen som ger många många bajsblöjjor, men han skiter på och skrattar så livet leker för krabaten..=)


Hämtade ut bilderna på Viggo idag, sååååååå jävla fina, nu är dem inramade och klara, står på vardagsrumsbordet så vi kan titta på dem hela tiden, hihi. Funderar på om han har en framtida karriär som modell, eller kanske blir han en stekig stekare som glider omkring med en 7-13 brudar i sin cab längs stockholms gator...haha, hoppas inget dera. Men vad kan man göra åt att han är den finaste, goaste grabben på tellus yta??




här skulle ju han kunna vara modell för hemtex, han är väl inrullad i en sådär 4- handdukar...:P



eller kanske H&M....



-" såhär glad blir ditt barn när han ikläds en keps och t-shirt från H&M"...





..........

 

 

Imorrn ska jag stiga upp som vanligt, dvs tidigt, sen ska jag försöka hinna baka scones innan grabbarna kommer upp och koka ägg och grejjer så ska vi ha en mysfrulle, inget stress och inga måsten....förrän sådär runt 10 tiden när vi ska ta tag i lite rensa förråd och klippa gräsgrejjer, men de ska jag inte tänka på förrän då..

Sen ska de kollas fotboll och efter det tokslappas...på söndag blir de ev nå mer fix här hemma, dock inte mkt.

 

 

ha en bra helg everybody-allihops.

 

 

over and out.

 


jaha...

Nästan så man börjar glömma hur man skriver ett blogginlägg..

så lång tid tar de mellan gångerna. Men i dagsläget har jag fan inte tid med ett skit känns de som. jag kommer knappt ihåg när jag duscha sist eller när jag faktiskt tog mig tid å gick en promenad eller bara lyssna på en favvolåt...går som i en bubbla av stress just nu..

 

Allt med husförsäljning, jobbbyten (för danne), viktuppgång, träningsfrånvaro, total osocialisation, bilreparationer, bilförsäljningar, räkningar, försäkringskassan och en motoriskt vaken viggo gör att dagarna bara flyger iväg..men inte på ett bekvämt sätt. Fyller jag 23 om en månad, eller kanske 43...kommer fan inte ihåg...=S

 

Jajja, jag ska inte klaga allt för mkt, det är ju självvalt som folk har en tendens att tjata ut mitt huvud med..
Vet inte om folk tror att de ska hjälpa att de bara maler och maler om att jag själv har valt att bli med barn, skaffa hund och flytta till varmsätra.. TACK alla för att ni informerar mig dagligen omdet, MEN tackafan för att jag vet det själv.. jag ångrar inget...INGET. Det tenderar bara att köra ihop sig lite för mkt ibland, som nu t.ex.
Får vi bara fota huset i veckan och få blåbilen såld så kan jag släppa 2 av 184608326408 stressmoment i livet.
För en vecka iaf, för sen kommer allt med visningar, städning, jobbbyten och grejjer som en tromb farande och nåndag knockar de mig jäms med marken.. Men jag inbillar mig att jag står emot allt, jag är fan en superkvinna som puttar den kända väggen framför mig istället för att springa in i den..


..........


Till råga på allt tjat om att allt är självvalt så vill folk gärna kommentera min vikt, jajaja jag har tappa vikt. Men vafan, vem kan inte göra det när man mår som en påse skit. Det är inte de att jag njuter när jeans från barnavdelningen sitter pösigt eller att tuttarna som krypt förbannat mkt pga barnafödandet har krypt till innan pubertetsnivå. Men det är väl tillfälligt som allt annat hoppas jag. Jag försöker iaf äta upp mig. Men ingen klarar av att trycka i sig mat till spygränsen varje dag för att hetsa upp i vikt, måste få ta den tid det tar. Så alla som känner sig träffade av alla "spink-gliringar" vänligen stäng igen era små kakhål och snacka inte bakom min rygg heller. Jag går upp i vikt, senaste veckan har jag gått upp över ett kg, inte säkert att de stannar, kanske tappar  ett halv kg och går upp ett veckan efter igen, sånt vet jag fan inte...MEN JAG FÖRSÖKER, så give me a freaking break...



......



Eftersom Viggo inte vill sova mer än sådär samanliagt 40 min per dag, fördelat på en 20 minuters sömn och två 10 minuters så hinns de inte ett skit på dagarna, allt ligger på tokkörningar när han somnat för kvällen, det är såklart frustrerande när man går runt i sin borg/fängelse huset hela dagarna och ser vad som ska göras...tror vi får ihop allt till slutet av veckan iaf...hoppas hoppas. Men de innebär att även denna vecka får lov att bli träning/match fri för båda oss...det är inte positiv, båda vi behöver den kick de ger av att få röra lite på sig...
Jag kan inte somna om jag inte tränar, måste trötta ut mig...ligger nämligen vaken till sådär 2-3 om nätterna nu och glor i taket och hoppas på att somna...men men...det är som de är...får väl förhoppningsvis träna när allt är över... om sådär 6 månader eller nå...



..........



Viggo, min lilla ljuspunkt i tillvaron var på BVC för boel (blicken orienterar efter ljud) test och vägning igår.. Klarat galant, var nyfiken på pinglorna bakom örat och käka på den där röda grejen tanten gav honom. Han är alltså varken skelögd, döv eller har nå tjall på motoriken...härligt. Det är min grabb det..
Vikten då, ni är säkert nyfikna.. De övriga mummycrew barnen närmar sig 9 kg klubben, viggo har en bit kvar. Tror han väger minst men är näst äldst...dock var han ganska lång och följde sin kurva perfekt. Så han får bli den lilla snabba grabben i gänget...hehe..

Vågen visade iaf 8300 g, och 71 cm lång.. närmar sig en meter med stormsteg. när han är 1 m är han bara 65 cm från att vara lika lång som mig.. Ska vi gissa att vi kan låna varandras kläder när han är runt 4 år...hehehe:P


Igår testa vi även ruschbanan i väntrummet, vet inte om han tyckte de var så kul direkt, han ville mest kräla till leklådan, vicka den så att jag fick plocka leksaker tills händerna blidde skrynkliga=)



........




jaja, nu har jag iaf uppdaterat lite, inte så jävla positivt kanske. Men läget i mitt liv är så just nu, så varsegoa, take it or leave it...


Blir inga nya bilder heller idag, för vi är strandade hos morsan och farsan medan hela husets fönster får sig en omgång av en städare...
Regnar så in i helvitto också, så en prom till affären och handla ingredienser till nå skoj verkar inte komma på tal det heller... värdelösa dag....stressiga liv..



...


på återseende när de finns ORK och tid...



over and out...


nu jäddrar smattrar de i backarna...

Käre sambon brukar säga så när nått händer, och för tillfället smattrar de på bra vill jag lova. På alla tänkbara plan av våra liv.

 

Ska väl ta det i nån form av ordning...

 

Idag hade vi lite smygvisning på huset, var ett par vi känner som var intresserade och ville kolla. Dem tyvkte det var jättefint, så hoppas på att de kommer på visningen sen då det är städat och ordnat=)

Känns bra att folk gillar de vi gjort med huset iaf, så vi inte har nån udda flummsmak som bara vi gillar.

 





Sen händer de saker som inte till 100% är färdiga än, eller de är så gott som klart, en liten namntackning på ett papper ifrån bara. OM de blir som de bör blir hela familjisen skitglada. Vi kommer få mer tid med pappsen, ett lugnare liv och förhoppningsvis en helt annan utgångspunkt för viggos fortsatte uppväxt.....tjoho...
nu får danne se till att ro i hamn det här så jag får skriva vad de handlar om...=)











Sen då, till den sak som har gjort att jag skuttat runt med betydligt lättare steg de senaste dagarna...
I April börjar Viggo the man på dagis....tjiiiihhiieiiehiehie...






Så jävla fränt, kan ni tänka er den lilla skrutten dra på sig galonbraxer och bränna ifrån mig hela dagarna med en massa polare och hoppa vattenpölar, leka i kuddrum och pyssla....gud så kul för han=)
Ännu bättre att vi fick plats på precis de dagis vi ville, naturligtvis.
Å en grej till som gjorde grädden på moset är att Nils, Viggos polare också ska börja där, på samma avdelning och förhoppningvis ungefär samtidigt=)
ååååhhh, bara längtar men så fort man tänker på de får man ju flashbacks från sin egen dagistid. Var ingen höjdarupplevelse, varken för mig eller mamma. Hon fick nästan knöggla in mig i bilen varje morgon för att få dit mig, sen vägra jag åka med hem när hon skulle hämta...haha. Så pantad man var när man var liten?=)


jajja...det händer mer grejjer i familjen carlsson-ring just nu men jag drabbades av en trötthet som hette duga nu så får nog korta ner inlägget en bit.



Imorrn är de iaf mummycrew hos therese, yhey, sen ska det skrivas pappiris med mäklarn...



-"sov gott vakna torrt, ses iörrn...
-sov sött vakna blött, ses imörrn..."




over and out..


And I will walk A 500 hundred miles...

Denna smått felaktiga sångrad har min mamma nött sönder mina musikdelar i öronen med hela helgen...hahaha.

Hon la in ett A för att inte få ihop texten så fortsatte hon med nån form av truddilutt efter som skulle vara fortsättning på låten..

Min tossiga gamla mamma, hon kan flumma hon. hihi

Jag och joanna har garvat så enda in i helvette åt henne denna helg, har haft underbart roligt=)

.....

 

Vi har ju för alla er glada läsare vart på fjällvandring i sälen i 3 dagar...

Kan varmt rekommenderas till alla som vill göra nå skoj som inte är alltför dyrt och som verkligen ger utrymme för att umgås och ha skoj. Nu hade ju vi klockren tur med vädret, har tydligen regna i fjällen skit mkt senaste tiden. Vädergudarna var dock på vår sida hela helgen och visade ofta sin soliga sida, annars en varm lite molnig sida.... kinderna fick sig tillochmed en liten liten nyansering solbränd=)

 

I bilen upp var jag dock nära att vända å åka hem, ladies i framsätet gadda ihop sig och mobba ut mig totalt, jag var allt från knäpp, en bebis, 47 och fläng tyckte dem. Bara för att jag var laddad och ville sjunga lite och skämta de roligaste skämten jag kunde....hhihihi.

Beslöt mig dock för att inte låtas brytas ner till smågrus, jag växte till ett berg som stod emot de tappra mobbingsförsöken och helgen slutade med vinst för mig, enligt mig=) Hade de båda som lindade kring mitt lillfinger, sa jag åt dem att hämta vatten till mig och putsa mina skor så gjorde dem det...eller inte.

 

Som ni märker är jag bara flummig nu, ska skriva lite vettigare så ni fattar nå av helgen.

..........

 

Vi åkte då iaf upp till gaammelgården i sälen i tors, kom fram mitt på dagen. Packade upp på hotellrummet, bytte om och gav oss iväg på en vända över berget bakom hotellet, det var en runda på 1 mil. i början var de lättvandrat, grus och grejjer, sen vart de lite mer terräng a la mathilda, kladdig lera, stenar, kvistar och rötter. Kände mig som skogsmulle som skutta omkring.. var askul.

 






























ett litet hopplock av bilder från fjäll nr 1.


Vi var tillbaka lagom till middagen, lyxig 2 rätters med bl,a viltfärsbiff som är en favvorit=)
EFter de degade vi på rummet och somna ganska tidigt.


Joanna vakna av att kocken på hotellet attackerade henne, som tur var var det bara en dröm. Läskigt ändå...


jag fick upp båda sjusovarna till frukosten halv 8 då den öppna, då gjorde vi våra lunchpaket och satte av mot högfjället.
Högfjället och lindvallen passedrades, rundades och traskades över av oss 3 tappra själar som travade 14 km denna underbara fredag. terrängen kunde inte jämföras med den från dagen innan som verkade ha vart en barnvandringsled eller nå. Fredagen satte verkligen oss på prov, mest mig som var tvungen att speja efter björn hela tiden, jag hann inte riktigt med att kolla vart jag satte fötterna samtidigt som jag spanade åt alla håll och kanter. Jag hade ju nämligen tatt med en kniv som vapen mot björnen, så kände att de var jag som höll ansvaret om vår säkerhet...hahha..=)


Vi var så jääävla nöjda när vi var tillbaka på hotellet efter endags vandrande att vi drrog och köpte chips och godis, att gotta i till landskampen på tv. lite vin och whiskey gick också ner....middagen denna kväll höll även den hög klass. rökt älg till förrät och sej (fisk) till varmrrätt.

Den natten höll sig iaf kocken borta från joanna men vi var oroliga att de skulle komma en björn och äta våra morotskakor som stod utanför fönstret...ingen björn kom heller....pjhuuu:)


bilder från den låååånga vandringen=)













fikapause på högfjällstoppen i högfjällsstugan=)





















....går ju inte å förreställa sig (om man inte vart där) hur jäääävla fint de är, blir ju inte alls samma sak på bilderna. men men, ni ser iaf att vi har vandra.=)

Jag kan lätt tänka mig å göra om det.



.............



Sista dagen, lördagen hade vi tänk ta en stadig tur till på. meeeen vart lite sega i hälsenor , axlar och så hade vi redan packa ner kläderna. Vart i af en avslutande runda till en topp och tillbaka, sammanlagt för den dagen 4,6 km, så över hela helgen vart de typ 3 mil, låter kanske inte jättemkt. men mer än hälften av vägen var i uppförsbacke så de kändes kan jag säga. Skönt å veta att man lever ibland=)







stekar jag avslutar vandringsinlägget med ett


SUPERSTORT TACK MAMMA


för denna klockrena helg.


.........



Nu ska jag gå och kolla på sunes jul på dvd och försöka slumra lite.


Mer bilder kommer när syrran skickat över sina, bla en bild på mig när jag bestiger ett så jävla högt träd, får ni inte missa.

Jag var appropå inget av tidigare skrift på ZUMBA idag, var skitskoj. hoppas jag kommer iväg fler ggr, tror de kan vara min räddning ur den finska-det-ser-ut-som-jag-är-stelopererade-dansstilen jag alltid kört, tror mina höfter rörde sig lite idag iaf...hehe..



over and out...


jag är sämst...

jag må vara sämt i världen på att aktivt blogga, orkar bara inte försöka styra hela familjepaketet in i ett rum med mottagning för vårt trådlösa internet, är ju så lätt att låta viggs kuta runt i vardagsrummet eller sussa i tvsoffan.

så av den enkla anledningen att jag vart så jävla slö har jag inte bloggat på säkert 2 veckor.

 

I helgen får ni klara er utan bloggisch mig också..

för då ska jag gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå och gå...och gå.







Opp till sälens fjälltoppar drar jag morsan och joanna imorn..för att beaka våra naturälskande intressen. Jag kommer nog springa runt som en skållad råtta och va rädd för allt som prasslar och rör sig, kommer tro att de är björn bakom varje sten.
medan mamma kommer gå och njuta och andas in lååååånga andetag av den friska luften jag inte hinner märka.
Joanna kommer nog va lite av båda, flumma lite för sig själv utan de långa andetagen och utan att va livrädd..
kanske letar hon svamp och pratar med små stenar som hon gjorde när hon var liten=)

kul tror jag de blir, har aldrig gjort nå sånt här så en ny upplevelse blir de ju garanterat.


Kommer vara svårt att lämna lillbananen och storbananen och knorring hemma såklart, men de finns en första gång för allt. jag tar i ordentligt och är borta 3 dygn....ghuuulppp...nervöst.
danne kommer firrat galant, men jag då, som inte får kramas och gosas med viggs.
Har iaf smugglat ner min mini bildskärm med 50 bilder på honom, den får försöka vagga mig till sömns 40 mil hemifrån..



tjing tjing...



over and out.


RSS 2.0