onsdag..

hej hopp...

 

nu var de ett par dagar sen jag ssatt vid datan igen.. har hunnit med barnkalas, bvc besök och besiktning av bil och grejjer...

 

börjar i krono. ordning..:

I måndags eftermiddag dundrade de in mamma och barn om vartannat, närmare bestämt 5 mammor och lika många minigansters..=)

Har inte träffats sen runt lucia nu och de var verkligen på tiden, hade mycket att snacka om nu när de närmar sig dagis och försäkringskassa grejs och sånt shit... barnen lekte faktiskt hyffsat bra med varann, börjara nog förstå mer och mer att de kan ha skojsigt utbyte av varann istället för att de bara är där liksom.=)

Ganska skoj också att 3 av viggs polare började gå, eller iaf tog sina första riktiga steg i söndags..

Viggs är IKKET en av dessa barn, han kutar på i bästaste krypstil och verkar inte ha nån som helst lust att bli människa och gå på 2 ben. funderar starkt på om han tror att han är en liten voffsing som knorre, går på alla fyra och äter utan att använda händerna..:P

Svinkul var också att lilla phillip och mamma linda kom med på kalaset, han växer fort som tusan den där lilla phille.. ska bli kul sen om kanske sådär 9 månader när de kan leka som tokar=)




Viggo och agnes gnabbas lite om en bok. Maybe "kärlek börjar alltid med bråk"....hehehe


....



Igår var de så dags för den nuförtida 6 månadersmellanrummiska bvc kontrollen...
denna gång med dumma skitsprutsvaccinering och läkarkontroll av en mystisk kvinna med finsk brytning som viggo blev alldeles galet livrädd för...stackarn. Så mycket som han skrek av att hon rörde vid honom och kollade hans käraste små ägodelar och vände och vred på honom så mkt var de längesen han skrek. Sprutorna kände han knappt i jämförelse. och han har mått ganska som vanligt efter, kanske lite lugnare men vad skadar väl de med lite lugn och ro ibland från hans sida.:P



"sluta jiddra"...och ge oss vikten tänker ni?!!?!?!?! OKOKOKOKOokokok...


han är fortfarande bara en liten pallervante (eller hur man skriver´t) jämfört med polarna, viggo mäter

9700 g över havet, inte uppe på 10 pannor än...:P

han är ganska normallång iaf, med 75 cm=) närmar sig metern med stormkryp=)







bus i sin "fina" fårpyamas, i full färd med att sortera plastpåsarna i låda 4=)



.....



Idag onsdag...

Knorre har åkt på semester från oss ett par dagar, enda till heby for han med buss i går. till syrran på härvsta. Hon ville ha sällskap och han ville garanterat få lite lugn och ro från viggs, så de passade väl perfekt. han har fått leka och promenera idag och allt går fint=) vi saknar han lite men har fått en dag utan stress i nånform idag så var nog lite behövligt att han åkte iväg ändå!! imorrn kommer han nog hem, eller fre.. får la se vad som passar bäst..



Iaf, jag och viggs började dagen med att dega framför tv tills gröten, sen tog vi en promenix, och vid sofielund träffade vi på alfred och morsan linnéa...då prommade vi med dem runt på lite isiga skogsvägar och runt ikring. var trefligt att snacka lite jobb och barn och så bara sådör spontant, händer inte så ofta=)
Efter de drog vi oss hemåt igen och starta projektet låta-viggo-leka-på-golvet-medan-mamma-mathilda-gör-mackaronnipudding-projektet..... ajja, det vart en mackaronipudding tillslut MEN så köket såg ut asså.. alla lådor och skåp öppna och utrivna, alla leksaker på golvet, korvbitar högt och lågt, en lampa av papper traschad och kontakten urdragen i vardagsrummet...you name it, he did it...hehe.
Jag har ju haft han i sin borg (säng) nere jämt när jag gjort mat men nu är den uppe så han fick va på golvet... pjhuuu.. var en pers men maten vart god iaf=)


efter de speedade vi i ultrarapid speedie fart till besiktningen vi nästan glömt. bilen gick igenom kanon och vi firade med en tur till jysk och köpt en madrass till viggs för 99 spänn. Nu ska han få sova på golvet så han inte klättrar ur spjälsängen igen eller behöver sova hos oss. han tycker de blir så varmt, sen så tycker jag de är svårt att sova när han buffar och bökar och rullar på mig hela nätterna, gulligt men jobbigt:P



Sen vart de en tur på stan med gammelmorfar. Slank in på wallins och kolla lite skor, fastnade för ett par skor jag själv hade velat ha när jag va liten som nu ska pryda viggs små fötter. När all snö har smält och dagis närmar sig=) tur som en tok att de var 50% rea också, hade köpt dem även om de inte var de...men ibland har man tur som sagt var=)







Nalle puh pjux med dämpningslook...hur coola var inte dem...hehe=)
akta er barn...viggs blir snabbast i stan i vår;P


Hittade tofflor till mig själv på morsans jobb (hälsokraft) också, så unnade mig dem..
vilken shoppingfreak... 2 par skor på 50 % rea=)


efter de fikade hos gammelmormor och gammelmorfar sen drog vi hem och degade heeeela kvällen framför tv medan farsan danne lirade fotbollsträning...




Imorrn väntar ett besök på fröet eller vad de heter, tror de typ är ka. barntimme. har aldrig vart där, så ska bli skoj...eller jag har vart där, för typ 20 år sen, men inte viggs=)



ps: löftar mig själv att jag ska knäppa fler kort...ds




over and out..







Kommentarer
Postat av: Mor/mormor

Inte 75 cm över havet då? :) Go kille i söt pyjamas

2011-01-19 @ 23:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0